Reactie Realistische Proto: "Zo maken we geen kans in de play-offs"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Moeskroen
| 56 reacties
Realistische Proto: "Zo maken we geen kans in de play-offs"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht dat in de beginminuten geen deuk in een pakje boter kan trappen. Het is niet de eerste keer dit seizoen, maar nog nooit zo flagrant als op Moeskroen. Als het na een kwartier 3-0 stond, had paars-wit niets te zeggen. Proto deed wel een paar knappe reddingen.

Anderlecht kan amper een wedstrijd tegen een kleinere tegenstander domineren. "Ik heb er geen verklaring voor", begint Silvio Proto. "We beginnen heel wat matchen gewoon slecht. En nochtans begint niemand van mijn ploegmaats aan een match met het gedacht om met de handrem op te spelen, dat kan ik u verzekeren."

"Als ik een oplossing had, zou dat helpen, maar ik heb ze niet. Als we het veld opkomen zouden we 100 procent klaar moeten zijn, maar dat is niet het geval. Als we zo spelen in de play-offs mogen we de titel vergeten", weet ook de kapitein. "Het is mentaal heel moeilijk voor mij om mijn ploeg zo te zien sukkelen."

Niet ongerust, want tegen de grote ploegen staan we er wel

Silvio Proto

Proto was er het hart van in. Aan zijn winnaarsmentaliteit zouden velen bij Anderlecht een puntje kunnen zuigen, maar hij slaagt er ook niet in om dat over te brengen. "We zijn nog niet ongerust want we hebben al bewezen dat we er tegen de grote ploegen wel staan. We staan allemaal in hetzelfde schuitje: we winnen samen en verliezen samen", sloot hij af met een cliché.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties