VIDEO: De déjà-vu die Dury zaterdagavond had na het buitenspeldoelpunt van Standard

Yorick Vande Plas
Yorick Vande Plas
| 13 reacties
VIDEO: De déjà-vu die Dury zaterdagavond had na het buitenspeldoelpunt van Standard
Foto: © photonews

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Francky Dury was woest op de arbitrage na het buitenspeldoelpunt van Dompé voor Standard tegen Genk. Hierdoor komen de Rouches op de zesde plaats te staan en lijken ze play-off 1 te halen. Schandalig vond Dury het. Hij verwees naar de offsidegoals van de Luikenaars drie jaar eerder op Zulte Waregem.

Standard ging toen in play-off 1 winnen op het veld van Zulte Waregem met 3-4. Het derde en vierde doelpunt werden echter gescoord vanuit buitenspelpositie. Standard profiteerde dit weekend weer op een cruciaal moment van de arbitrage. Dury was dan ook woest en ziet een complottheorie om de Rouches in play-off 1 te krijgen. Lees daarover alles hier nog eens na.

"Als ik hoor wat er op Standard gebeurde krijg ik een déjà-vu-gevoel. Het geeft mij een ongelooflijk slecht gevoel en doet me terugdenken aan de finale van play-off 1 in een recent verleden. Toen liep mijn team 15 miljoen euro mis door twee buitenspelgoals van datzelfde Standard", verklaarde de Zulte Waregem-trainer. Of zijn complot werkelijk waar is, weten we niet. Maar hieronder kan u de buitenspeldoelpunten van drie jaar terug nog eens herbekijken (vanaf 2:10).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties