Yannick Ferrera met het hart op de juiste plaats: "Als we winnen, geef ik met plezier een deel van mijn premie af"

Yannick Ferrera met het hart op de juiste plaats: "Als we winnen, geef ik met plezier een deel van mijn premie af"
Foto: © photonews

Yannick Ferrera laat zich van zijn mooiste kant zien. Als Standard Club Brugge kan verslaan in de Bekerfinale dan zal hij een deel van de winstpremie afstaan aan het goede doel. Bij verlies tast de coach in de eigen geldbuidel.

Het gebeurt niet vaak dat een trainer in het Belgische voetbal zijn premie aan het goede doel afstaat. Dat is wat Yannick Ferrera van plan is, zo meldt Het Laatste Nieuws .

Het goede doel dat hij kiest is Télévie. Télévie houdt zich bezig met geldinzamelingsacties voor kanker en leukemie. Het is een initiatief van de Waalse zender RTL-TVI.

"In het verleden werkte ik als leerkracht LO in een ziekenhuis met kinderen en jongeren om hen wat in beweging te krijgen. Daarom was ik ook meteen bereid om dit evenement te steunen."

Ferrera doet er zelfs nog een schepje bovenop en zal niet enkel bij winst geld doneren aan Télévie. "Als we winnen, geef ik met plezier een deel van mijn premie af. Halen we het niet, dan tast ik wel even in mijn portefeuille om toch mijn duit in het zakje te doen", besluit de coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties