Racing Genk-youngster die volledig ontbolsterde bij OHL droomt stiekem van selectie voor de Jonge Duivels

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Racing Genk-youngster die volledig ontbolsterde bij OHL droomt stiekem van selectie voor de Jonge Duivels
Foto: © photonews

Volgende week vrijdag maakt Enzo Scifo zijn selectie bekend voor de zesde EK-kwalificatiematch van de U21 tegen Montenegro. En mogelijk hoort daar met Leandro Trossard een nieuwe naam bij.

De man in supervorm bij OH Leuven kan zijn lach moeilijk onderdrukken als we het onderwerp aansnijden. Heeft hij Enzo Scifo al gehoord? "Neen, maar ik had deze vraag wel verwacht", vertelt Trossard in gesprek met Voetbalkrant.com.

"Het zou fantastisch zijn om weer voor de Jonge Duivels te worden opgeroepen. Dat is een erkenning voor het seizoen dat je speelt. Voorlopig houdt de selectie mij niet echt bezig. Ik laat het op mij afkomen."

In Leuven zitten veel scouts in de tribune

Tot de U19 was de Limburgse spelmaker een vaste pion bij de nationale jeugdreeksen. "Nadien speelde ik in 2e klasse ook enkele goeie seizoenen, maar men vormde de ploeg vooral met spelers uit de 1e klasse. In Leuven denk ik wel dat er veel scouts in de tribune zitten", aldus Trossard met de knipoog.

Spelers geboren na 1 januari 1994 mogen opgeroepen worden. Vandaar dat 21-jarigen als Dennis Praet, Thomas Foket en dus ook Leandro Trossard nog kans maken op een selectie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties