Refaelov maakt zich op voor de 'Rafa-game' en waarschuwt op deze wijze Anderlecht en AA Gent

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 12 reacties
Refaelov maakt zich op voor de 'Rafa-game' en waarschuwt op deze wijze Anderlecht en AA Gent
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge maakt zich deze week op voor zijn tweede bekerfinale op rij. Voor Lior Refaelov roept de ontmoeting met Standard bijzondere herinneringen op.

Met een weergaloos vluchtschot trok de Israëliër Club over de streep tegen Anderlecht. Maakt hij zich op voor een nieuwe Rafa-game? "Nog eens zo'n wedstrijd krijgen we wellicht niet", lacht Refaelov. "Deze stunt twee keer op rij realiseren wordt moeilijk, maar we hebben er een goed oog in."

Vorig seizoen konden we onze traditionele rotaties niet meer doorvoeren

De gelijkenissen met vorig seizoen zijn treffend. Club begint weer als eerste aan PO1. In welke zin staat dit blauw-zwart sterker dan vorig seizoen? "We voelen ons een pak frisser dan vorig jaar, toen we véél meer matchen in de benen hadden."

"Daardoor konden we onze traditionele rotaties niet meer doorvoeren. Ook op persoonlijk vlak zit ik na mijn voetbreuk nog lang niet aan het einde van mijn Latijn. Ik heb het gevoel dat ik middenin een seizoen zit", waarschuwt Refaelov de concurrentie.

Deze week gaan we op de koffie met de Brugse bekerheld van vorig seizoen. Blijf Voetbalkrant.com op de voet volgen richting de finale van zondag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties