Jankovic beseft dat hij afscheid zal moeten nemen: "Hanni is klaar om te schitteren bij een topclub"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Mechelen
| 20 reacties
Jankovic beseft dat hij afscheid zal moeten nemen: "Hanni is klaar om te schitteren bij een topclub"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen... Nee, Sofiane Hanni versloeg zondag Standard met een klinkende 4-0. Aleksandar Jankovic was dan ook lovend over zijn draaischijf. En de coach beseft maar al te goed dat Hanni volgend seizoen niet meer Achter De Kazerne zal voetballen.

Het was er niet aan te zien Achter De Kazerne, maar Standard behoort nog steeds tot de G5. "Het loopt dezer dagen minder voor de Rouches", slaat Aleksandar Jankovic de nagel op de kop. "Maar ze blijven een absolute topclub in België."

Een topclub die wel geen antwoord klaar had op de flitsen van Sofiane Hanni. "Hij was geweldig", blaast Jankovic met een brede glimlach. "Sofiane heeft nog maar eens bewezen dat hij klaar is om te schitteren bij een topclub."

Het is geen geheim dat vooral Standard en KAA Gent op de Parijzenaar azen, terwijl ook Dinamo Moskou al pogingen ondernam om hem naar Rusland te loodsen.

Sofiane Hanni tilt KV Mechelen iedere week naar een hoger niveau

Aleksandar Jankovic

Maar Jankovic heeft eerst een andere opdracht voor Hanni. "Sofiane tilt ons iedere week naar een hoger niveau. Ik hoop dan ook op een mooie play-off 2. En waarom mogen we niet dromen van Europees voetbal?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties