Musonda knalt erop los in Spaanse media: "Mijn favoriete speler in La Liga? Dat ben ik"

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 12 reacties
Musonda knalt erop los in Spaanse media: "Mijn favoriete speler in La Liga? Dat ben ik"

Charly Musonda Junior heeft amper de tijd gehad om zijn koffers uit te pakken, maar de creatieve middenvelder is ondertussen al een held in Spanje. En het moet gezegd: met zijn vertrouwen is helemaal niets mis.

"Ik heb geen moment getwijfeld toen ik de vraag kreeg om voor Real Betis te komen voetballen", wint Charly Musonda Junior in Marca nog wat extra zieltjes. "Ik zag hen enkele seizoenen geleden nog tegen RSC Anderlecht spelen in de Champions League."

De kans lijkt overigens niet onrealistisch dat het jeugdproduct van paars-wit ook volgend seizoen in groen en wit loopt te voetballen. "De mensen vragen me op elke hoek van de straat om hier te blijven. We zullen zien na het seizoen, hé."

Ik vergelijk m'n spel graag met dat van Cristiano Ronaldo

Charly Musonda Junior

En dan kreeg Musonda een hele leuk vraag voorgeschoteld: wie is je favoriete speler in La Liga? En nee, het antwoord komt niét van Zlatan Ibrahimovic, maar van onze landgenoot.

"Dat ben ik! Ik hou van mijn eigen spel. Ik vergelijk het graag met Cristiano Ronaldo, destijds bij Manchester United. Hij was een idool voor mij. Nu probeer ik mijn eigen stijl te ontwikkelen. Ik identificeer me ook met Lionel Messi en Neymar."

Op dit moment kan het me weinig schelen hoe Chelsea speelt

Charly Musonda Junior

Ondertussen zou Chelsea de dribbelende voeten van Musonda wel goed kunnen gebruiken. "Op dit moment kan het me weinig schelen hoe Chelsea speelt. Natuurlijk hoop ik dat het daar goed gaat, maar mijn focus ligt op Betis."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties