Reactie Preud'homme begrijpt ondermaatse prestatie niet: "Ik blijf het antwoord schuldig"

Robby Morren
Robby Morren vanuit Luik
| 24 reacties
Preud'homme begrijpt ondermaatse prestatie niet: "Ik blijf het antwoord schuldig"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge kon zondag op geen enkel moment aanspraak maken op bekerwinst. De troepen van Michel Preud'homme stelden teleur en dat onderschrijft de coach die er zelf geen verklaring voor heeft.

“We hebben een hele slechte eerste helft gespeeld. We begonnen slecht aan de wedstrijd en dat was toch wel onverwacht als je de bekerfinale speelt. We hadden anders aan die match moeten beginnen", geeft Preud'homme toe.

“Je vraagt je af waarom dit gebeurd is en ik blijf het antwoord schuldig. We waren goed voorbereid, de spelers wisten waaraan ze zich konden verwachten, maar we hadden niet de nodige reactie in huis.”

Die rode kaart voor Diaby was een domper voor ons

Michel Preud'homme

“We kwamen op achterstand en konden toch de gelijkmaker scoren. Die 1-1 was een mooi resultaat voor ons aan de rust want we hadden enkel 10 minuten na onze goal ons eigen spel gespeeeld. Op dat moment kon het alleen maar beter worden.”

Toch bracht ook die tweede helft niet wat de coach ervan verwachtte omdat Diaby al snel tegen een rood karton aanliep. “De rode kaart voor Diaby was een domper voor ons. We moesten dan een ander plan gaan hanteren en anders gaan denken met 10 tegen 11."

"We hebben goed stand gehouden en niet veel weggegeven. Die voorzet in de 87e minuut is hard aangekomen. Het is spijtig want we wilden die beker graag winnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties