Reactie Butelle reageert als een grote meneer: "Santini was me voor. Hij heeft me geklopt"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Brussel
| 8 reacties
Butelle reageert als een grote meneer: "Santini was me voor. Hij heeft me geklopt"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge verloor de finale van de Beker van België tegen Standard. Ludovic Butelle moest in de slotminuten toekijken hoe Ivan Santini voor zijn neus opdook. De doelman van Club Brugge ontloopt zijn verantwoordelijkheid dan ook niet.

Ludovic Butelle toonde zich de voorbije weken tot een enorm betrouwbaar sluitstuk, maar bij het winnende doelpunt van Ivan Santini zag de Fransman er niet al te koosjer uit.

"Santini was me voor", draagt Butelle het verlies als een grote meneer. "Het is nu zo, hé. Die aanvaller heeft me geklopt. Ik voel me trouwens altijd verantwoordelijk bij een tegendoelpunt."

Maar we moeten eerlijk zijn: het zou niet mooi zijn om alle schuld in de (hand)schoenen van Butelle te schuiven. "Iedereen moet naar zichzelf kijken en in de spiegel kijken."

"We hebben het echte Club Brugge niet gezien. Hoe dat komt? Geen idee, maar we hebben gewoon niét gevoetbald. We moeten ook niet speciaal naar Abdoulay Diaby (rode kaart voor natrappen, nvdr.) wijzen. Hij weet zelf goed genoeg dat het fout was."

We hebben het echte Club Brugge niet gezien. We hebben gewoon niét gevoetbald - Ludovic Butelle

De Fransman probeert af te sluiten met een positieve noot. "Het is altijd ontgoochelend om een trofee te verliezen, maar er komen nog tien finales aan. Deze ontgoocheling moeten we ombuigen in kracht tijdens play-off 1."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties