Yannick Ferrera komt nog eens terug op aanvaring met Peter Maes: "Ik dacht: je bent 51, wees eens wijs"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 20 reacties
Yannick Ferrera komt nog eens terug op aanvaring met Peter Maes: "Ik dacht: je bent 51, wees eens wijs"
Foto: © Photonews

Yannick Ferrera klom in een mum van tijd naar de top van het Belgische voetbal en dat leverde de coach van Standard al heel wat lof op. Maar niet iedereen is blijkbaar een fan van de jonge trainer, zo bleek tijdens het duel tegen KRC Genk.

Ferrera kreeg het toen aan de stok met Peter Maes, en die laatste noemde de trainer van Standard zelfs een dikkenek. “Blijkbaar stoort het sommige mensen als ik met mijn koptelefoon van de bus stap”, aldus Ferrera in Extra Time.

“Maar eerlijk: ik had toen niet zo moeten handelen”, zegt Ferrera over het voorval met Maes. “Of ik als Maes zijnde ook zou reageren? Ja. Maar zo’n gebaar van dikkenek maken, dat zou ik niet doen.”

"Achteraf bekeken had ik dat niet moeten doen"

Toch zit Ferrera nog wat verveeld met de zaak. “Achteraf op de persconferentie antwoordde ik op een vraag en zei Maes plots ‘Kijk, zie je wat ik bedoel.’ Tja, toen dacht ik bij mezelf, je bent 51… Wees eens wijs, hé.”

“Ik geef gewoon mijn mening als ik denk dat ik die moet geven. Maar achteraf bekeken had ik dat daar niet moeten doen. Het was meer uit nervositeit omdat één van mijn spelers op de grond lag met pijn", besloot Ferrera.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties