Chadli weigert te kiezen: "Kampioen met Tottenham én een geslaagd EK graag"

Chadli weigert te kiezen: "Kampioen met Tottenham én een geslaagd EK graag"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nacer Chadli doet het met de andere Belgen bij Tottenham erg goed. Met nog 8 speeldagen voor de boeg is de kloof met Leicester City amper vijf punten. Dromen van de titel? "De club wacht er al lang op."

Bij zowat iedereen leeft het gevoel dat het wel eens nu of nooit zou kunnen worden voor Tottenham. "Dat weet ik niet, maar we draaien wel een goed seizoen. We hebben nog zeven speeldagen om de kloof met Leicester te dichten. Ze winnen vaak met 1-0, maar ze blijven wel de punten binnenhalen."

"Makkelijk wordt het dus zeker niet, maar we moeten vooral naar onszelf kijken. Er komen drukke en moeilijke weken aan voor ons", geeft Chadli aan. "Elke match alles geven en dan zien waar we uitkomen. We hebben het soms moeilijk om te winnen tegen de 'kleine' ploegen, dus we moeten geconcentreerd brengen."

En dan misschien een titel vieren. Of toch liever schitteren op het EK? "Daar ga ik niet tussen kiezen, want ik wil allebei. Kampioen worden met Tottenham én slagen op het EK. De club wacht al lang op een titel, dus dat zou zalig zijn. Echte druk voelen we niet, en op het EK willen we ook goed spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties