Milicevic komt terug op 21 vruchteloze corners: "Makkelijker als je ze allemaal trapt"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 0 reacties
Milicevic komt terug op 21 vruchteloze corners: "Makkelijker als je ze allemaal trapt"
Foto: © Photonews

Éénentwintig hoekschoppen mocht AA Gent vorige week tegen Zulte Waregem nemen, uit geen enkele van die corners kwam een doelpunt. Danijel Milicevic, tot voor kort de onbetwiste nemer van de hoekschoppen, moest zijn rol delen met Boussoufa en Kums.

"Natuurlijk hebben we gepraat over die corners in de groep. We moeten ze beter nemen, er beter op anticiperen en sterker zijn in de zestien", aldus de Zwitserse aanvallende middenvelder. "We blijven één van de sterkste teams op dat vlak, maar vorige week was het niet goed."

"Vorig jaar hebben we in de play-offs zelfs het verschil gemaakt met die hoekschoppen. Denk maar aan de goal van Neto tegen Anderlecht en die van Sven Kums in de titelmatch." Of de nieuwe rolverdeling er voor iets tussen zit, houdt hij in het midden.

De coach beslist wie er trapt

"Hoeveel ik er nam? een stuk of zes, zeven. Soms is het inderdaad Sven, Bouss of soms Kenny die ook trappen. Het is de coach die beslist. Het is wel makkelijker om in een ritme te geraken wanneer je ze allemaal trapt", geeft Milicevic aan.

De lengte van Essevee was ook een probleem. "Met Leye, Lepoint en anderen hadden ze veel jongens met lengte in de zestien." Het is aan AA Gent om er vanavond tegen Club Brugge meer uit te puren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties