Antwerp-coach pareert de kritiek: "Ik doe mijn ding en daardoor staan we aan de leiding"

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 52 reacties
Antwerp-coach pareert de kritiek: "Ik doe mijn ding en daardoor staan we aan de leiding"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp FC staat opnieuw voor een cruciale wedstrijd. De oudste club van 't land wil een nieuwe stap richting promotie zetten op het veld van Cercle Brugge. Ondertussen pareert David Gevaert de kritiek.

Antwerp FC verloor afgelopen speeldag met het kleinste verschil van Lierse SK. En de coach van de Great Old kreeg een pak kritiek over het hoofd. De fans vragen zich luidop af waarom rasspitsen als Mathieu Cornet of Cédric Fauré op de bank moeten zitten.

"Ik heb geen enkel probleem met kritiek", gaat David Gevaert de vragen niet uit de weg op de wekelijkse persbabbel. "Ik doe mijn ding en daardoor staan we momenteel aan de leiding. De keuzes neem ik dan ook in eer en geweten."

De kritiek van de achterban kadert precies in de stress die momenteel als een wolk over de Bosuil hangt. De roodhemden voelen de hete adem van KAS Eupen - evenveel partijen gespeeld, slechts drie punten achterstand - in de nek.

Het is nu eenmaal zo dat elke wedstrijd beslissend is als je dicht bij de meet bent

David Gevaert

"Maar die zenuwachtigheid is nergens voor nodig", besluit Gevaert. "Het is nu eenmaal zo dat elke wedstrijd beslissend is als je dicht bij de meet bent. Maar we zijn klaar voor de partij bij Cercle Brugge."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties