Het is aan Moeskroen en Waasland-Beveren om te bewijzen dat play-off 2 wél sexy kan zijn

Het is aan Moeskroen en Waasland-Beveren om te bewijzen dat play-off 2 wél sexy kan zijn
Foto: © Photonews

Waasland-Beveren gaat vanavond op bezoek bij Moeskroen. De ploeg van Stijn Vreven moet na een verliespartij op de eerste speeldag van de play-offs vol aan de bak, wil het nog een woordje meespreken in groep A.

Moeskroen kwam op de vorige speeldag niet verder dan een gelijkspel (0-0) op het veld van KV Kortrijk. Die wedstrijd stelde in alle opzichten teleur, dus Les Hurlus moeten zich in hun eerste thuismatch van de play-offs herpakken. Glen De Boeck kan op dezelfde jongens rekenen als vorige week, zij mogen dus aan hun trainer bewijzen dat ze beter kunnen.

Waasland-Beveren kreeg op de vorige speeldag meteen de moeilijkste tegenstander voor de kiezen: Standard. De Leeuwen moesten erg nipt het onderspit delven en bleven in eigen huis zonder punten achter.

Geen Coulibaly

Vreven kan ook tegen Moeskroen niet rekenen op Gary Coulibaly. De sterkhouder sukkelt nog steeds met de knie en is out. Voor het overige kan de coach van Waasland-Beveren rekenen op een fitte spelersgroep.

De vorige Moeskroen - Waasland-Beveren eindigde overigens op een 0-1-overwinning voor de ploeg van Vreven. Een doelpunt van Myny volstond voor de zege. Maar als wij mogen kiezen, dan gaan we voor een herhaling van de 3-3 op de Freethiel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties