Steppe wil zich ook tegen Anderlecht bewijzen: "Dat is mijn ambitie"

Redactie
| 0 reacties
Steppe wil zich ook tegen Anderlecht bewijzen: "Dat is mijn ambitie"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kenny Steppe zal ook tegen Anderlecht normaliter in doel staan. En zo heeft de goalie een monument als Sammy Bossut bij Essevee uit het doel gespeeld. "Maar het kan snel draaien", blijft hij er zelf bijzonder rustig onder.

Zijn prestatie op het veld van AA Gent was nochtans om duimen en vingers vanaf te likken. Hij werd onze doelman van de week, iets wat Hein Vanhaezebrouck op vrijdagavond al gezien had: "De man van de speeldag."

Maar Steppe zelf bleef er ook in de Ghelamco Arena al bijzonder rustig onder: "Het doet natuurlijk altijd deugd om vertrouwen te krijgen van de trainer. En toch: als Mbaye Leye niet scoort, dan pakken we ook geen puntje, dus het is zeker niet alleen mijn werk. De hele ploeg heeft het goed gedaan."

Als ploeg getoond dat we in PO1 thuishoren -

Een deugddoende prestatie, dat wel: "Nu weten ze opnieuw dat ik besta. We hebben als ploeg ook gewoon getoond dat we in play-off 1 thuishoren. Nu willen we ook in die komende negen wedstrijden het beste van onszelf laten zien."

En dat wil Steppe doen als eerste doelman: "Het is mijn ambitie om te laten zien dat de club op mij kan rekenen de komende wedstrijden. Ik mag zeker niet klagen met hoe het nu loopt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties