Sprokkels 14/04: Karim Benzema krijgt na het slechte nieuws steun uit alle hoeken

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Sprokkels 14/04: Karim Benzema krijgt na het slechte nieuws steun uit alle hoeken
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zonnetje schijnt, de vogeltjes fluiten in alle vroegte en het einde van het seizoen komt stilaan in zicht. Onze redactie wordt ook vandaag overstelpt met een pak nieuwigheden en weetjes. We zwieren dan ook alles in een handig overzicht.

  • Woensdag raakte bekend dat Karim Benzema niet voor Franse goals zal zorgen op het EK wegens zijn betrokkenheid in een afpersingszaak. Een dag later kreeg de aanvaller van Real Madrid steun uit alle hoeken.
  • Harry Redknapp ziet in Andy Carroll een geheim wapen voor nationale ploeg van Engeland. Wie dan moet thuis blijven is een andere vraag. Volgens hem zijn Harry Kane, Jamie Vardy, Daniel Sturridge en Wayne Rooney zeker van hun plaats. De rest moet vechten om mee te mogen, maar het unieke profiel van Carroll zou kunnen dienen om een gesloten wedstrijd open te beuken.
  • Jonas Gutiérrez heeft een rechtzaak tegen Newcastle gewonnen. Hij beweerde dat de club van hem af wou na zijn behandeling voor teelbalkanker en hem daarom niet meer liet spelen. De rechtbank gaf hem gelijk. Een volgende horing zal beslissen over het bedrag dat de Argentijn zal ontvangen.
  • Bayern München schakelde SL Benfica uit en zit zo in de halve finale van de Champions League. Der Rekordmeister slaagt er al voor het vijfde seizoen op rij in om bij de vier beste Europese clubteams te behoren.
  • Bob Madou zal ook de volgende vier jaar aan de slag zijn als directeur strategie en communicatie bij de Belgische voetbalbond. De West-Vlaming werd door Steven Martens binnengehaald, maar houdt probleemloos stand.
  • Knowledge Musona heeft een liesblessure en zal niet speelklaar geraken voor de wedstrijd van KV Oostende bij KAA Gent. De Kustboys moeten eindelijk eens punten rapen in play-off 1.
  • Er liggen een aantal Rode Duivels in de lappenmand, maar ook Marc Wilmots moet even revalideren. De bondscoach onderging (met succes) een operatie aan de knie.
  • Joachim Van Damme kent vanavond zijn straf na cocaïnegebruik. Er hangt de speler van KV Mechelen een schorsing van twee jaar boven het hoofd.
  • Maxime Annys heeft een nieuw contract getekend bij KVC Westerlo. De speler ligt nu nog twee seizoenen onder contract in 't Kuipje. Er zit bovendien een optie voor een extra jaargang in de overkeenkomst vervat.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties