Kabasele is boos na strafschop en reageert op deze gevatte manier
Robby Morren
Robby Morren vanuit Waregem
| 2 reacties

Kabasele reageert na strafschop tegen Zulte Waregem

Kabasele is boos na strafschop en reageert op deze gevatte manier
Foto: © SC

Racing Genk nam zaterdag 3 belangrijke punten mee uit Waregem. Door een strafschop op slag van rust was het echter nog bibberen tot in de 95e minuut. Christian Kabasele kon niet lachen met de beslissing van ref Wim Smet.

"Dit is een verdiende overwinning. We hebben heel wat kansen gecreëerd, vooral in de eerste helft. Zulte Waregem wist daarentegen amper kansen bijeen te voetballen", klonk de verdediger tevreden.

"We zetten Zulte Waregem dankzij deze overwinnning nu al op 7 punten. Bovendien houden we de aansluiting met Anderlecht en AA Gent. Dit is mooi, we zijn op de goede weg."

Wij kunnen toch niet de hele tijd met onze armen tegen ons lichaam gaan lopen?

Toch was er een moment in de wedstrijd waarop Kabasele zich heel boos maakte, toen Wim Smet de bal op de stip legde na hands van de centrale verdediger. Hij deed geen beweging naar de bal, maar de arm was wel een beetje van het lichaam.

"Natuurlijk was ik boos. Dat was identiek dezelfde fase als vorig jaar. In de tweede helft toen de bal tegen de arm van Baudry ging, legde de scheidsrechter de bal niet op de stip. Hoe leg je dat uit?"

"Wij kunnen als spelers toch ook niet de hele tijd gaan lopen met onze armen tegen ons lichaam geplakt? Dat gaat toch niet?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties