Reactie Eerlijke ongeluksvogel: "Catastrofaal begin en ik had er mijn voet in"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Waregem
| 2 reacties
Eerlijke ongeluksvogel: "Catastrofaal begin en ik had er mijn voet in"
Foto: © photonews

Zulte Waregem ging in eigen huis de boot in tegen Racing Genk. Vooral in het matchbegin liep er opnieuw veel verkeerd. Dat beseften de spelers zelf ook: "We begonnen eigenlijk met een 0-2 achterstand aan de match", klonk het. Marvin Baudry gaf toe dat de doelpunten vermijdbaar waren.

Marvin Baudry had misschien wel het beste zicht op de hele zaak: "Ik heb met beide tegendoelpunten wel iets te maken. Eerst wordt Samatta aangespeeld tussen mij en Abdou, misschien staan we daar beiden iets te ver van de man", aldus de centrale verdediger met dienst.

"En bij mijn eigen doelpunt ja, het was een situatie van 1 tegen 3 plots. Ik wilde de bal nog ontzetten en zo verdween de bal via mij in doel. Zonde, want we blijven vermijdbare doelpunten slikken. Het zou eigenlijk niet mogen. We moeten nu blijven werken om dit zo snel mogelijk om te draaien."

Slotsom: "We mogen spreken van een catastrofaal begin. We hebben nog hard geknokt om er daarna nog iets van te maken, maar het zat er niet meer in om nog de gelijkmaker te maken. Of er nog een penalty kon gefloten worden voor hands van mij? Ik raakte de bal bij een sliding lichtjes met de hand, maar dat zou wel een zware beslissing geweest zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties