Man die Westerlo in 1e klasse hield verlangt naar duidelijkheid: "Ik verwacht snel een reactie van de club"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 4 reacties
Man die Westerlo in 1e klasse hield verlangt naar duidelijkheid: "Ik verwacht snel een reactie van de club"
Foto: © Photonews

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Scoren deed Jens Cools (25) dit seizoen vier keer voor Westerlo, maar de Kempenaar maakte wel de belangrijkste treffer van allemaal. Dankzij zijn goal bleven de Kemphanen minstens een jaar langer in eerste klasse.

Cools is echter einde contract bij Westerlo. De goal die van levensbelang was, zou hij kunnen uitspelen in de onderhandelingen? "Het behoud hebben we met z'n allen afgedwongen", blijft de Kempenaar er bij Voetbalkrant.com rustig onder. "En ja, iemand moest die bal in doel schieten." (lacht)

Ik verwacht dat het bestuur nu de onderhandelingen start met de jongens van wie het contract afloopt

Toch wil de man die de redding forceerde weldra duidelijkheid van Westerlo. "Ik verwacht snel een reactie. De club heeft een aantal contracten gelicht. Ik veronderstel dat het bestuur nu de onderhandelingen start met de jongens van wie het contract afloopt. Een verlengd verblijf sluit ik niet uit. Westerlo wil weer een stabiele eersteklasser worden."

Toch houden ook andere eersteklassers Cools in de gaten. "Andere ploegen zijn nog volop in competitie, maar de interesse komt stilaan op gang. Mijn beste jaren volgen nu en ik heb ambitie in eerste klasse. Mijn afgelopen twee seizoenen bewezen dat ik het niveau aan kan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties