Reactie Buffel schittert met Genk in PO 1: "Dit verdient een pluim"

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 13 reacties
Buffel schittert met Genk in PO 1: "Dit verdient een pluim"
Foto: © photonews

Thomas Buffel heeft zijn beste vorm te pakken op de belangrijke momenten. De ervaren Genk-kapitein eist een hoofdrol op in het goede voetbal dat Genk in play-off 1 op de mat legt.

"Het is fijn dat het zo loopt. Ik hoop dat dit blijft duren", reageert de aanvoerder. "Tegen Club Brugge hebben we heel veel gegeven in de eerste helft. Het was belangrijk dat we na Oostende en Zulte Waregem ook de leider konden kloppen."

Theoretisch is de titel nog mogelijk

Genk mag zonder twijfel de beste ploeg van het moment worden genoemd. "Zoals we in die eerste helft voetbalden... Bij momenten was het toch mooi ééntijdsvoetbal en we hebben weinig weggegeven, we hebben een sterk collectief. Dit verdient een pluim."

En zo zetten de Limburgers hun opmars verder, al blijft Thomas Buffel nuchter. "We moeten bescheiden blijven en het wedstrijd per wedstrijd bekijken." De titel? "Theoretisch is dat nog mogelijk als we alles winnen en als de ploegen boven ons misstappen zetten. We moeten elke match hetzelfde brengen en dan zien we wel hoever we geraken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties