Reactie Vanhaezebrouck verbaast iedereen: "Nee, dit was geen slechte match"

Vanhaezebrouck verbaast iedereen: "Nee, dit was geen slechte match"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

"Een dooie muis gebaard", was de titel van ons verslag. Blijkbaar was Hein Vanhaezebrouck het daar niet helemaal mee eens en hij legde ook uit waarom. "Een match zoals Oostende-Zulte Waregem, vinden jullie dat dan wel goed?"

Vanhaezebrouck vond het geen hoogstaande prestatie van beide teams. Maar een slechte wedstrijd vond hij het zeker niet. "Als je ons balbezit van de eerste helft ziet, moet dat toch rond de 70 procent gehangen hebben", aldus de Buffalo-trainer. "En wat is een goeie wedstrijd? Voor mij is dat eentje waarin geen fouten gemaakt worden."

Een degelijke match

"Oostende-Zulte Waregem, was dat volgens jullie wel een goeie match? Een match waarin zoveel fouten gemaakt werden? Ik kan aan Besnik ook vragen om vier keer de deur open te zetten en dan gaat hij mij waarschijnlijk hetzelfde vragen."

"Maar of we dat gaan doen... Het was geen slechte en geen goeie match, maar een degelijke. Het had attractiever gekund als er meer kansen waren in totaliteit."

We verdienden niet te winnen

Besnik Hasi was het niet helemaal eens daarmee. "Het was geen goeie match. We wilden alletwee meer niet verliezen dan dat we wilden winnen", vond Hasi. "Na de wedstrijd ben ik tevreden met een punt. Al waren we gekomen om te winnen, maar het zat er niet in. We verdienden het ook niet."

"Zij zaten frisser en scherper, vooral in de eerste helft. Onze verdedigers stonden wel goed, want ze hebben weinig kunnen creëren. In de tweede helft stonden we beter in blok. Maar nadat we die 0-1 scoorden, konden we dat niet lang genoeg vasthouden."

Bekijk hieronder de reacties van Hasi en Vanhaezebrouck. Opgelet, het laden van de filmpjes kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties