Reactie Kums kon zijn Gouden Schoen toch niet meenemen naar huis: "Hij ligt blijkbaar in de kluis"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 0 reacties
Kums kon zijn Gouden Schoen toch niet meenemen naar huis: "Hij ligt blijkbaar in de kluis"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sven Kums kreeg gisteravond eindelijk zijn gepersonaliseerde Gouden Schoen uit handen van de organiserende krant. Toch liep de middenvelder na afloop wat te zoeken naar zijn verguld schoeisel.

"Ik heb er zó lang op gewacht, eindelijk kreeg ik hem", aldus Sven Kums na het 1-1 gelijkspel tegen Anderlecht. Toch bleek de Gentse kapitein de trofee niet meer in zijn bezit te hebben op dat moment. Hij werd veilig bewaard in de kluis van de Ghelamco Arena.

"Blijkbaar ligt hij in de kluis, ik kan hem dus nog niet mee naar huis nemen. Of ze het morgen met een gepantserd transport gaan afleveren? Hoe maakt me niet uit, als ik hem maar heb", lachte Sven Kums.

Na de nederlaag tegen Club hadden de meesten ons afgeschreven, maar we staan er nog mooi tussen

-Sven Kums

Hij zag zijn taak als strafschopnemer overgenomen worden door Kenny Saief. Niet onlogisch na vier missers in 2016. "Kenny stond aangeduid en trapte hem goed binnen. Hij zal dus wellicht de volgende ook trappen. Of ik getrapt had? Had ik gemogen wel, maar Saief heeft het heel goed gedaan."

De play-offs zijn nog niet voorbij, dat maakte deze week duidelijk. "Na de nederlaag tegen Club Brugge hadden de meesten ons afgeschreven. Maar we staan er toch nog mooi tussen", sloot de Gentse kapitein af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties