Vanhaezebrouck blijkbaar nog steeds niet blij met wintermercato: "Geef mij de transfers van Genk..."
Redactie
| 41 reacties

Hein Vanhaezebrouck zit met een onevenwicht in zijn kern

Vanhaezebrouck blijkbaar nog steeds niet blij met wintermercato: "Geef mij de transfers van Genk..."
Foto: © photonews

Hein Vanhaezebrouck heeft tijdens de wintermercato niet gekregen wat hij wou, dat is wel duidelijk. Ook vandaag nog trekt hij aan de alarmbel omdat zijn ploeg niet meer het vloeiende spel kan brengen dat we van hen gewend zijn.

Vanhaezebrouck kijkt ook naar Genk, dat wel mooi voetbal brengt. "Dat plukt vandaag de vruchten van zijn sterke transferbeleid. Wij grepen afgelopen winter door omstandigheden naast enkele transferprioriteiten. Poulain is daar een voorbeeld van", zegt hij in Het Nieuwsblad.

"Daardoor zijn we ons gaan richten op jongere spelers, maar we wisten dat zij niet klaar gingen raken voor PO1. Veel van mijn spelers zijn de laatste weken blijven spelen met kwaaltjes, gewoon omdat we geen evenwaardige vervangers hadden. Geef ons eens transferperiode zoals Genk afgelopen winter en we doen volop mee voor de prijzen."

Als je een Pozuelo of Bailey hebt lopen, is het anders praten

Toch weer wat kritiek op het transferbeleid van zijn clubbestuur dus. "Op dit moment hebben we te weinig spelers die met een individuele actie een match kunnen openbreken. Dejaegere is geblesseerd, Simon is uit vorm... Als je dan een Pozuelo of Bailey hebt lopen, is het anders praten."

"We moeten het momenteel, net als Club en Anderlecht, hebben van ons collectief. Ik kamp ook met een onevenwicht in mijn kern. Weet je dat ik op training aanvallers in de verdediging moet zetten om tien tegen tien te kunnen spelen? We gaan dat probleem moeten aanpakken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties