Proto naar KV Oostende? Waarom het niet zal gebeuren...

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties
Proto naar KV Oostende? Waarom het niet zal gebeuren...
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Silvio Proto werd gisteren door diverse media aan KV Oostende gelinkt. Het klopt dat de doelman van RSC Anderlecht over een nieuw avontuur denkt, maar een tripje naar zee zit er niet meteen in.

We zwierden het transferdossier van Silvio Proto zelfs eventjes (letterlijk) op het bord - voor de liefhebbers: het waren op dat moment garnaalkroketjes - van Luc Devroe.

De sportief directeur van de Kustboys ontkent dat hijzelf of KV Oostende al contact had met de doelman van RSC Anderlecht. En daarmee is ook meteen de kous af.

Want…

Proto mag - een gunst voor de bewezen diensten - gratis verkassen als Anderlecht de titel pakt. Maar de droom van de doelman ligt in het buitenland, meerbepaald in de Verenigde Staten.

Bovendien is de voormalige Rode Duivel te eergierig om een stap terug te zetten in de Jupiler Pro League, terwijl KVO ook niet meteen bereid is om het loon van de doelman te betalen.

En dan is er nog een belangrijk puntje. "We gaan een rechtstreekse concurrent niet versterken", aldus paars-wit enkele maanden geleden bij het opblazen van een (jeugd)akkoord met KVO. Is dit dan niet eenzelfde verhaal?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties