En toen waren ze nog met twee... Preud'homme, Hasi én Cossey over de titelstrijd

Redactie
| 2 reacties
En toen waren ze nog met twee... Preud'homme, Hasi én Cossey over de titelstrijd
Foto: © Photonews

En toen waren ze nog met twee... KAA Gent lijkt uitgeteld in de titelstrijd, Club Brugge en RSC Anderlecht moeten onder elkaar uitmaken wie de gouden plak zal veroveren. Wat hebben de coaches daarover te zeggen?

Eventjes een belangrijke noot: afgelopen vrijdag waren Michel Preud'homme, Besnik Hasi en Hein Vanhaezebrouck heel duidelijk. Indien Club Brugge wint van KRC Genk... "Dan is het voorbij voor de verliezer van RSC Anderlecht - KAA Gent", klonk het in koor.

Zes punten goedmaken in vier wedstrijden. Dat is héél veel - Michel Preud'homme

"Ik wil niet beginnen rekenen", klinkt het bij de coach van Club Brugge. "Ik blijf bij mijn eerdere woorden: met twintig op dertig zal de titel heel dichtbij zijn. (knipoogt) KAA Gent? Zes punten goedmaken in vier wedstrijden. Dat is héél veel."

Het gaat nog spannend worden, geloof me

Besnik Hasi

"KAA Gent uitgeteld? Dat is zever. Het kan nog draaien", beweert de T1 van paars-wit. "Het gaat nog spannend worden, geloof me. Misschien nog tot de laatste speeldag, maar toch zeker tot onze wedstrijd in het Jan Breydelstadion."

Het is pas gedaan als het mathematisch gespeeld is

"Met deze mentaliteit gaat het niet lukken voor Gent", is de assistent van Hein Vanhaezebrouck hard. "Maar voor mij is het pas gedaan als het mathematisch gespeeld is. Maar opnieuw: het zal beter moeten tegen Club Brugge."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties