Voorzitter KV Kortrijk reageert op licentiekwestie: "Bij sommige clubs doet men niets anders"

Maarten Pottie
| 6 reacties
Voorzitter KV Kortrijk reageert op licentiekwestie: "Bij sommige clubs doet men niets anders"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er viel in de Vlaamse media te lezen dat Kortrijk zou moeten vrezen voor hun licentie. Dat had te maken hebben met de werking van het duo Karim Belhocine en Patrick De Wilde. Wij vroegen voorzitter Joseph Allijns naar de kwestie, en hij was kristalhelder in zijn antwoord.

"Natuurlijk vrees ik niet voor onze licentie. Er valt niets te vrezen, ons dossier is perfect in orde", aldus Allijns. "Ineens begint men over het 'meten' van wie raadgevingen doet langs de zijlijn. Bij sommige clubs doet de coach niets anders dan in de dug-out blijven zitten."

"In de tijd dat Johan Walem hier coach was, stonden Belhocine en Berthelin ook meer recht om dingen te roepen en toen was er geen vuiltje aan de lucht."

Duidelijke structuur

Volgens de voorzitter van de Kerels is de structuur ook duidelijk. "Patrick De Wilde is onze hoofdtrainer en hij heeft een heel bekwame technische staf van vier personen met elk hun bevoegdheden. Karim Belhocine, Cédric Berthelin, Eric Dehaeseleer en Bram Lucker. Zij werken allemaal nauw met elkaar samen, zoals het hoort in een ploegsport."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties