Storm donderdag tegen de kampioen: "Ze waren een heel jaar op topniveau"

Storm donderdag tegen de kampioen: "Ze waren een heel jaar op topniveau"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aan het begin van het seizoen werd hij door Club Brugge uitgeleend aan Zulte Waregem. Ook bij Essevee had hij het moeilijk om zich helemaal door te zetten, maar hij viel ook tegen Gent snedig in. En bedankte met een assist.

"Ik heb veel bijgeleerd dit jaar. Scherp zijn in de duels, soms een beetje meer een klootzakje zijn", aldus Nikola Storm. "Tegen Gent liep het wel goed met mijn invalbeurt. Leye was opnieuw zeer beslissend en eens kunnen winnen in play-off 1 doet veel deugd."

Maar: vooral de titel van Club Brugge was natuurlijk talk of the town, ook voor huurling Storm. "Ze waren een heel seizoen op topniveau en ze verdienen het echt. Het was top dat ze op die manier de titel konden vieren. Ik heb nog veel contact met Dierckx, Coopman, Engels, ..."

En donderdag komt er een wedstrijd tegen de kersverse kampioen: "Dan wil ik natuurlijk graag nog eens iets laten zien. Mogelijk kan ik tegen enkele van de youngsters spelen, wie weet. Het wordt een leuk terugzien en sowieso een galawedstrijd. Starten? Wie wil dat nu niet", solliciteerde hij tot slot naar een basisplaats.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties