Coucke beseft: "We moeten Rode Duivel laten gaan, maar we hopen een Rode Duivel voor over drie jaar in de plaats te halen"

Coucke beseft: "We moeten Rode Duivel laten gaan, maar we hopen een Rode Duivel voor over drie jaar in de plaats te halen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jordan Lukaku is aan een erg goed seizoen bezig bij KV Oostende. Het leverde hem zelfs een (voor)selectie op voor de Rode Duivels richting EK 2016 in Frankrijk. En dus rest de vraag: kunnen de Kustboys hem deze zomer wel houden?

"Ik ga natuurlijk zoveel mogelijk proberen om het team bij elkaar te houden", gaf Marc Coucke aan in Van Gils & Gasten. "Maar Lukaku? Als Jordan een stap hogerop wil, dan gaan we hem moeten laten gaan."

De sterke man van Oostende is op dat gebied wel realistisch genoeg: "We zullen hem natuurlijk terdege proberen te vervangen, maar je kan iemand niet tegenhouden die hogerop wil."

Coucke sprak ook al over een nieuwe toptransfer voor volgende week. Proto of Conté werden eerder al geciteerd richting Belgische kust, maar het gaat niet over hen. "Neen, het gaat over een absolute topspeler. We hopen er een Duivel voor over drie jaar bij te krijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties