Nog meer goed nieuws voor Club Brugge: serieuze stap dichter bij nieuw stadion!

Redactie
| 25 reacties
Nog meer goed nieuws voor Club Brugge: serieuze stap dichter bij nieuw stadion!
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Na de titel is er nu nog meer goed nieuws voor Club Brugge. Het nieuwe stadion aan de Blankenbergsesteenweg staat er nog lang niet, maar er is wel een stap in de goede richting gezet.

Club Brugge wist al langer dan vandaag dat hun project heel positief werd onthaald door experten. Er was heel wat te doen over dat het stadion deels met belastingsgeld zou worden betaald, maar dat kon het van tafel vegen.

En nu is er opnieuw goed nieuws. De huidige plannen voorzien dat het nieuwe stadion van Club Brugge geïntegreerd wordt in een multifunctionele sportsite aan de Blankenbergsesteenweg ten noorden van Brugge. Recreatieve sportvoorzieningen, kantoren voor de sportdienst en Bloso, en 6000 parkeerplaatsen: het zou allemaal kunnen.

Het milieueffectenrapport (MER) dat nodig is om tot bouwen te kunnen overgaan is nu alvast goedgekeurd. Dat lijkt een kleine stap in het project, maar is eigenlijk een hele grote. Mogelijk kan er nu vrij snel tot bouwen worden overgegaan en dan kan het stadion er binnen enkele jaren al staan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties