De Camargo is bankzitten beu en vraagt uitleg aan Peter Maes: "Ik ben geen 17 jaar meer"

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 13 reacties
De Camargo is bankzitten beu en vraagt uitleg aan Peter Maes: "Ik ben geen 17 jaar meer"
Foto: © SC

Igor de Camargo is niet tevreden. De ervaren aanvaller moet al maandenlang de bank warm houden in Genk en wil meer speelgelegenheid. Vooral dat hij geen uitleg kreeg van Peter Maes zit hem dwars.

"Ik ben niet tevreden over mijn seizoen. Ik had verwacht dat ik meer zou spelen", windt Igor de Camargo er geen doekjes om. "De coach heeft mij op een gegeven moment op de bank gezet en een andere keuze gemaakt."

"Als je naar Genk komt om te spelen en je wordt uit de ploeg gezet, is dat niet leuk. Nu ben ik blijkbaar niet goed genoeg meer voor een basisplaats. Ik wil Peter Balette bedanken want hij heeft mij op moeilijke momenten echt heel goed gesteund."

Als je uit de ploeg wordt gezet, heb je graag uitleg van de coach

Igor de Camargo

"Ik ben een prof en ik accepteer de keuze van de coach, maar Peter Maes heeft mij nooit uitleg gegeven. Ik ben nochtans verschillende keren naar de coach geweest om te praten. Als de coach niet blij is met mijn prestaties, moet hij dat zeggen. Ik ben geen 17 of 18 jaar meer. Als je uit de ploeg wordt gezet, heb je graag wat uitleg van de coach. Ik ben oud genoeg om zijn argumenten te aanvaarden."

En dus wordt het afwachten of de Camargo volgend seizoen nog in Genk zal rondlopen. "Ik zal met het bestuur spreken om te bekijken wat de beste oplossing is voor het komende seizoen."

Ondertussen blijft de spits wel een ploegspeler die alles zal geven voor Genk. "Ik laat het hoofd niet hangen, ik ben altijd positief ingesteld. Als ik op het veld sta, doe ik alles om mijn ploeg te helpen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties