KV Kortrijk kan komst voormalige smaakmaker definitief vergeten, aanvaller tekent in Ligue 2

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 3 reacties
KV Kortrijk kan komst voormalige smaakmaker definitief vergeten, aanvaller tekent in Ligue 2
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk hoeft niet meer te hopen op de komst van voormalige aanvaller Teddy Chevalier. De ex-smaakmaker uit de Jupiler Pro League heeft een contract bij de Franse tweedeklasser Racing Lens getekend.

"Ik ben supporter van Lens sinds jonge leeftijd", bekent Chevalier. "Ik kwam altijd met mijn familie naar het stade Bollaert-Delelis. In mijn ogen zijn de supporters van Lens de beste fans van Frankrijk. De club hoort thuis in de Ligue 1 en niét in de Ligue 2. Ik hoop dat we zo snel mogelijk promoveren."

Verleden in JPL

Vorige maand werd Chevalier nog aan Kortrijk gelinkt, maar het West-Vlaamse bestuur ontkende toen dat een overgang er snel zou komen. De piste Chevalier zou enkel gevolgd worden als er in augustus nog nood was aan een aanvaller. De spits met een neus voor goals speelde in zijn carrière heel wat seizoenen in de Belgische Jupiler Pro League.

Tussen 2009 en 2012 was hij aan de slag bij Zulte Waregem. Na een jaartje bij RKC Waalwijk speelde de aanvaller daarna nog twee seizoenen in het Guldensporenstadion. Na een seizoen in Turkije bij Çaykur Rizespor, heeft de aanvaller nu dus bij Lens getekend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties