Leye beseft: "Dat gaat een impact hebben op onze resultaten"

Leye beseft: "Dat gaat een impact hebben op onze resultaten"
Foto: © photonews

Ook fase twee van de werken in het Regenboogstadion zijn achter de rug. En het ziet er opnieuw erg netjes uit. Het gewezen vak X is nu een heuse tribune. "De sfeer zal nog intenser worden", beseft Mbaye Leye.

De spelers zelf zien het dan ook bijzonder zitten met de nieuwe tribune: "Toen ik hier vertrok, stond hier nog een tribune waarvan de mensen elke twee weken schrik hadden of ze niet uit elkaar ging vallen", aldus Davy De fauw.

"En nu staat er iets helemaal anders. Er is goed over nagedacht, ik kijk er al naar uit om het opnieuw vol te zien staan", aldus de rechtsachter. Ook Mbaye Leye vindt het een mooie nieuwe tribune: "Een goede ambiance binnen, een mooi zicht buiten."

Reken op de supporters om ons door moeilijk kampioenschap heen te loodsen -

Mbaye Leye

En dat gaat hen ook helpen. "De sfeer zal intenser worden, dit gaat zeker een impact hebben op de resultaten", beseft Leye. "Ik reken op de supporters om ons door een moeilijk kampioenschap heen te loodsen."

Ook Francky Dury had flink wat mooie woorden voor het nieuwe stadion bij het spelersbezoek aan de nieuwe tribune. Dat kan u met dank aan Essevee TV hier lezen:

Spelersbezoek nieuwe tribune from SV Zulte Waregem on Vimeo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties