Reactie Preud'homme tevreden, ook na bierdouche: "Ik win eindelijk eens van Yannick"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Brugge
| 5 reacties
Preud'homme tevreden, ook na bierdouche: "Ik win eindelijk eens van Yannick"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge won vanavond de Supercup van Standard. De blauw-zwarte prijzenkast mag stilaan uitgebreid worden. Michel Preud'homme is dan ook een tevreden coach.

De persbabbel van Michel Preud'homme liep vanavond een beetje vertraging op. "Onze coach werd het slachtoffer van een bieraanval", aldus Kirsten Willem (persverantwoordelijke, nvdr.) met de glimlach op de mond.

"We hebben de hele wedstrijd gedomineerd", analyseert Preud'homme de overwinning. "We zijn één keertje gepakt geweest door het wapen van Standard en plots werd het een heel lastige (rode kaart voor Hans Vanaken, nvdr.) opdracht."

Tijdens de rust heb ik de puntjes op de i gezet

Michel Preud'homme

De Luikenaar wist ook waaraan het lag dat blauw-zwart het gaatje niet vond voor de rust. "We voetbalden te lateraal, te kort. Tijdens de rust heb ik de puntjes op de i gezet. En het heeft gewerkt, hé." (knipoogt)

"Deze overwinning in de Supercup zorgt echter niet voor een boost", besluit MPH. "Het is leuk om een wedstrijd te winnen en dat zorgt voor vertrouwen. En het is leuk om van Standard te winnen. Zo haal ik het eindelijk eens van Yannick Ferrera." (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties