Crowdfunding andersvalide fans Beerschot-Wilrijk is groot succes, draag op de fandag je steentje bij

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 2 reacties
Crowdfunding andersvalide fans Beerschot-Wilrijk is groot succes, draag op de fandag je steentje bij
Foto: © Jan Mees

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Enkele supporters van Beerschot-Wilrijk zetten deze zomer hun schouders onder een project om andersvaliden op een gebruiksvriendelijkere manier naar het Kiel te krijgen. De crowdfunding die hiervoor op poten werd gezet, loopt als een trein.

"Genoeg parkeergelegenheid voor mindervaliden vormt al jaren een probleem", vertelt Jelle Claes in gesprek met Voetbalkrant.com. "Daar wilden we met deze crowdfunding wat aan doen."

De groep fans had een bedrag van 5.000 euro voor ogen. "Zonder echt reclame te hebben gemaakt, zamelden we inmiddels ruim 3.800 euro in. Op de fandag zaterdag zal er ook een collectebus staan in café Stadion en café Change voor wie zijn steentje nog wil bijdragen."

Ook de club doet mee

Met dat geld wil men idealiter een shuttledienst inleggen om andersvaliden op een gebruiksvriendelijkere manier naar het Olympisch Stadion te krijgen.

"Ook de club zette haar schouders onder het project met een schenking van 1000 euro. Verder mogen we van de parking aan de tennisterreinen gebruik maken. In overleg met mensen met meer kennis van zaken bekijken we hoe het ingezamelde geld op de best mogelijke manier gespendeerd kan worden", besluit Claes.

Wie zelf een bijdrage wil leveren kan dat zaterdag doen op de fandag. Of met een storting via deze LINK.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties