Oulare meteen in de selectie, ondanks "Hij heeft zes weken nodig"

Oulare meteen in de selectie, ondanks "Hij heeft zes weken nodig"
Foto: © photonews

Obbi Oulare werd vorige week officieel door Zulte Waregem gehuurd van Watford. De man van 8 miljoen euro gaf deze week voor het eerst uitleg aan de pers, zaterdag zit hij al in de wedstrijdselectie voor het treffen met Waasland-Beveren.

"We gaan hem proberen klaarstomen. Hoelang hij nodig zal hebben? Dat is moeilijk te voorspellen, maar hij zal misschien wel een week of zes nodig hebben om er te staan", klonk het bij Francky Dury vorige week. "Maar misschien maakt hij wel al wat vroeger speelminuten."

Mogelijk komen die er al zaterdag op bezoek bij Waasland-Beveren, want Oulare is door Francky Dury wel degelijk opgenomen in de kern. "Ik wil graag spelen, altijd", aldus Oulare.

Obbi Oulare: Qua gewicht mag er nog iets af, maar verder ben ik helemaal klaar

"Ik ben altijd blijven trainen, maar heb natuurlijk geen voorbereidingsmatchen in de benen. Bovendien ben ik ook een tiental dagen bezig geweest met mijn transfer. Daardoor heb ik wel wat achterstand. Qua gewicht mag er nog wel iets af, maar verder ben ik fit."

Zulte Waregem moet tegen Waasland-Beveren enkel Dalsgaard missen. Die werd vorige week geopereerd aan de heup en is nog niet aan de revalidatie begonnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties