Is er u ook iets opgevallen aan de truitjes van Club Brugge?

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Oostende
| 414 reacties
Is er u ook iets opgevallen aan de truitjes van Club Brugge?
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge ging vrijdagavond onderuit in de Versluys Arena van KV Oostende. De spelers van de landskampioen vielen niet bepaald op, de shirtjes van blauw-zwart wél. De zwarte rugnummers met gouden omtrek werden ingeruild voor een witte bedrukking.

Voor aanvang van het seizoen stelde Club Brugge vol trots zijn nieuwe shirts voor aan het grote publiek. Er werd gekozen voor een effen blauw thuisshirt, mét gouden accenten. Niet onterecht, omdat blauw-zwart kampioen werd én bovendien dit seizoen zijn 125e verjaardag viert.

Alleen charmeerden die gouden accenten niet iedereen. Zo waren de rugnummers van de Bruggelingen moeilijk te lezen. TV-kijkers stoorden zich er tijdens de Supercup aan en toegegeven, ook wij hadden het soms moeilijk om de nummers vanuit de perstribune te ontcijferen.

Weg gouden accenten, welkom sober wit

Nu er op Jan Breydel ook een mailtje van de UEFA en de Pro League binnenliep, werd beslist om de donkere rugnummers, de gouden spelersnamen en de eveneens gouden naam van de sponsor in te ruilen voor sobere én vooral duidelijk zichtbare witte cijfers en letters.

OUDE SHIRTS

NIEUWE SHIRTS

Wat vind jij van de nieuwe truitjes?

62%
36%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties