Westerlo-nieuwkomers debuteren in stijl: "Hij kan Gounongbe doen vergeten"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Westerlo-nieuwkomers debuteren in stijl: "Hij kan Gounongbe doen vergeten"
Foto: © photonews

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Westerlo speelde afgelopen zondag thuis 2-2 gelijk tegen Standard. De twee doelpunten van de jongens van Bob Peeters kwamen van twee nieuwkomers: Silvere Ganvoula en Elton Acolatse. Ook ploegmaat Robin Henkens was onder de indruk.

"Het was een heel hoopgevende prestatie van Acolatse en Ganvoula. Die jongens voegen zeker iets toe aan onze kern", vertelt Robin Henkens. "Ganvoula is iemand die Gounongbe zeker kan doen vergeten. Acolatse is nog maar een paar weken bij ons en hij mist nog een klein beetje basis."

"Hij kan nog geen 90 minuten spelen. Hij heeft een individuele actie en dat geeft ons wel meer mogelijkheden", aldus de middenvelder bij Voetbalkrant.com. "Het is aan hen om te bevestigen na zondag. Het is natuurlijk ook nog een beetje afwachten, want ze zijn nog jong. Maar het begin was alvast heel goed."

"Niet te snel zweven"

"Het is te hopen dat ze niet te snel gaan zweven. Het is maar één wedstrijd en het seizoen is nog 29 matchen lang. Ze hebben het echt heel goed gedaan. Maar het is interessant om te zien hoe ze daarmee omgaan. Ze zijn nu nieuw, maar mogelijk gaan andere ploegen ze snel in de gaten houden", besluit Henkens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties