Reactie Refaelov legt uit waarom hij, en niet Diaby of Vormer, de penalty van Club Brugge trapte

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 0 reacties
Refaelov legt uit waarom hij, en niet Diaby of Vormer, de penalty van Club Brugge trapte
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lior Refaelov bezorgde Club Brugge zondagavond de drie punten tegen een verdedigend ingesteld Sporting Lokeren. Vlak voor de strafschop overlegde de Israëli nog even met Ruud Vormer, maar 'Rafa' was wel degelijk aangeduid om de elfmeter te trappen.

“De coach zei me voor aanvang van de wedstrijd dat ik bij een strafschop moest beslissen of ik me goed genoeg voelde om al dan niet te trappen. Voelde ik me niet goed, dan moest Ruud of Abdou trappen", deed Rafa na de match zijn verhaal in de catacomben van het Jan Breydelstadion.

Refaelov voelde zich duidelijk goed in zijn vel. Getuige daarvan was de Panenka waarmee hij Davino Verhulst te grazen nam. “Ik beslis altijd pas op het allerlaatste moment waar ik ga trappen. Soms pakt dat niet goed uit, maar vandaag wél, hé”, glimlachte de man die Club naar de zege schoot.

"Ik zat vol vertrouwen"

Ondanks het feit dat hij in het verleden al eens faalde met een Panenka, ging Refaelov nu dus toch weer voor een stiftertje. “Tegen Cercle Brugge in de beker heb ik eens gemist met een Panenka, dat klopt. Maar vandaag voelde ik me goed. Ik zat vol vertrouwen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties