Reactie Club Brugge overtuigde niet, spelers zoeken naar redenen: "Misschien moeten we dat toch iets sneller proberen"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 3 reacties
Club Brugge overtuigde niet, spelers zoeken naar redenen: "Misschien moeten we dat toch iets sneller proberen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge prijkt na drie speeldagen met 6 op 9 op de vierde plaats in de Jupiler Pro League. Op de eerste speeldag na overtuigde de regerende landskampioen evenwel nog niet. Ruud Vormer, Lior Refaelov en Hans Vanaken zochten na de match tegen Sporting Lokeren naar redenen.

“Tijdens de eerste helft leden we te veel balverlies, waardoor het een beetje achter de feiten aanhollen was. De laatste pass was ook net niet precies genoeg. Hoe dat komt? Ik zou het niet weten”, aldus Vormer.

De Nederlander was één van de weinigen die nu en dan voor een goede diepsteekbal koos. “Ja, dat klopt. Af en toe moeten we misschien sneller voor zo’n diepe bal opteren. Zeker met de snelle jongens in onze ploeg. Dat deden we tegen Lokeren misschien te weinig.”

"Het seizoen is nog maar pas begonnen, geef ons nog wat tijd"

Volgens matchwinnaar Refaelov is er nog niets aan de hand. “Het tempo lag niet hoog genoeg, maar het seizoen is dan ook nog maar net begonnen. We missen nog wat scherpte, dus geef ons nog wat tijd. Ik ben er zeker van dat die scherpte er over een paar weken wél zal zijn.”

Een mening die Hans Vanaken deelt. “We hebben geprobeerd om openingen te vinden, maar het was niet simpel. Ik onthou van deze wedstrijd dat onze bedoelingen goed waren. We waren nog wat slordig in de laatste zone van het veld. Maar het is nog maar het begin van het seizoen. Het zal wel loslopen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties