Reactie De Ridder predikt eenheid bij Lokeren. "Nu moeten we geen namen noemen, maar de rangen sluiten"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Lokeren
| 0 reacties
De Ridder predikt eenheid bij Lokeren. "Nu moeten we geen namen noemen, maar de rangen sluiten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren kreeg zondagavond in eigen huis een nederlaag met het kleinste verschil te verwerken. Invaller Steve De Ridder kon het tij niet meer keren en zag Raman de 0-1 tegen de touwen prikken.

"Ik denk dat ze het wel veel eerder konden afmaken. Ze kwamen een paar keer door het centrum en Copa redde miraculeus", aldus Steve De Ridder na de 0-1 nederlaag van Sporting Lokeren tegen Standard.

In de kleedkamer? We waren K3 aan het zingen -Steve De Ridder

"Op een bepaald moment hadden we toch het middenveld in handen en kregen we wat halve kansen, maar we zochten te vaak en te snel de lange bal", ging De Ridder verder. "We kunnen niet zeggen dat we een goeie match speelden", was de Gentenaar eerlijk in zijn analyse.

Hij predikt eenheid. "We moeten de rangen sluiten, dat is het belangrijkste. We kunnen de waarheid zeggen tegen elkaar, maar dat blijft binnenskamers. Ik ga hier nu geen namen noemen. En na de match? We waren allemaal K3 aan het zingen", aldus De Ridder cynisch.

Over zijn fitheid is hij positief. "Ik heb vijf maand niet gevoetbald, dat moet je eens voorstellen als voetballer. Ik ben erdoor aan het komen. Vorige week kreeg ik mijn eerste vijfenveertig minuten op een redelijk niveau. De coach wil me niet forceren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties