Vincent Euvrard moet brommen en Hein niet: "Dat is het verschil tussen Hein en mezelf"

Vincent Euvrard moet brommen en Hein niet: "Dat is het verschil tussen Hein en mezelf"
Foto: © Photonews

Vincent Euvrard kreeg twee speeldagen schorsing opgelegd door de Geschillencommissie na zijn kritiek op de arbitrage. Hein Vanhaezebrouck deed quasi hetzelfde, maar werd niet vervolgd. Twee maten en gewichten? Nee, zo blijkt.

Bij de KBVB hebben ze er een logische verklaring voor: "Van Vincent Euvrard werd er een rapport opgemaakt door de scheidsrechter, Hein Vanhaezebrouck werd niet vermeld in het scheidsrechtersrapport." Maar hoe komt het dat Hein er wel mee weg kwam bij scheidsrechter Booucaut? Vincent Euvrard zelf heeft de verklaring gekregen.

"Het verschil tussen Hein en mij is dat hij het na de match deed en ik tijdens de match", aldus Euvrard in een reactie bij Voetbalkrant.com. "Ik ga de twee gevallen ook niet vergelijken, want ik heb geen problemen met Hein. We hebben allebei kritiek gegeven op de leiding, maar hij deed het misschien slimmer."

Ik ga de twee gevallen niet vergelijken

Vincent Euvrard

"Ik weet nog niet of we in beroep zullen gaan. We hebben beiden hetzelfde gedaan, maar het is niet aan mij om daarover te oordelen", zegt Euvrard. Bij de KBVB kunnen ze geen procedure opstarten indien de scheidsrechter geen rapport heeft opgemaakt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties