Praet herleeft: "Hier word ik niet onder het vergrootglas gelegd, zoals in België"

Redactie
| 9 reacties
Praet herleeft: "Hier word ik niet onder het vergrootglas gelegd, zoals in België"

Dennis Praet herleeft bij Sampdoria. De club, maar ook het leven in Italië staan hem bijzonder aan. En het was tijd voor iets nieuws, want in België voelde hij dat alles uitvergroot werd.

Praet kreeg ofwel kritiek of lof, maar meer van het eerste. “Mja. Voor alle duidelijkheid: mijn vertrek heeft daar niets mee te maken. Na vijf jaar Anderlecht had ik veel goesting in iets nieuws. Misschien is het wel eens aangenaam dat ik in de schaduw iets kan opbouwen hier. Ik kan even tot rust komen omdat niet alles onder een vergrootglas bekeken wordt zoals in België", zegt hij in HLN.

Maar Sampdoria is geen eindstation. "Het blijft toch de bedoeling om zo hoog mogelijk te eindigen. Dan hoort de druk en de aandacht erbij. Part of the job, meer niet. Sampdoria heeft trouwens veel voor mij betaald, ik zal snel genoeg moeten bewijzen dat ik die prijs waard ben. Toen ik aankwam, stond er een zee van mensen en fotografen op de luchthaven, tijdens mijn eerste training stond er bijna duizend man aan de zijlijn. Dat is ook druk hoor.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties