Interview Conditietrainer Beveren gelooft in Vreven: "Op een dag krijgt hij een kans bij een topclub"
Maxim Cleemput
| 0 reacties

Jonas Ivens vindt dat Stijn Vreven een perfectionist is

Conditietrainer Beveren gelooft in Vreven: "Op een dag krijgt hij een kans bij een topclub"
Foto: © Photonews

Waasland-Beveren pakte een cruciale zege zaterdag tegen KAS Eupen en is zo weg van de laatste plaats. Voetbalkrant.com sprak met Jonas Ivens, conditietrainer bij de fusieploeg, over de gang van zaken bij de club en over Stijn Vreven.

Na een aardig begin met onder andere een zege tegen Club Brugge, zakte Waasland-Beveren de laatste weken weg in het klassement en bengelde het zelfs even helemaal onderaan. "We hebben enkele wedstrijden gespeeld waarin we eigenlijk punten moesten pakken. Dat lukte niet en zo kwamen we onderaan het klassement te bengelen."

Genoeg kwaliteit

De overwinning van zaterdag was meer dan welkom voor de Waaslanders, al panikeerde de conditietrainer niet. "Ik denk wel dat wij genoeg kwaliteit hebben om ons te redden. We moeten gewoon rustig blijven en ons aan het plan houden, dan komen de resultaten vanzelf wel."

Over zijn hoofdcoach Stijn Vreven praat de ex-verdediger met respect. "Hij is enorm veeleisend, maar ik heb het liever zo dan iemand met een gebrek aan ambitie. Zo ontwikkel ik mezelf en ik kan veel opsteken van hoe hij zich gedraagt als trainer."

Perfectionistische Vreven

"Of ik Stijn ooit een topclub zie coachen? Hij is zo perfectionistisch met zijn job bezig en wil zich op elk vlak verbeteren. Hij streeft naar het hoogst haalbare. Ik denk wel dat hij op een dag zijn kans zal krijgen bij een grote ploeg", klinkt de Beverenaar overtuigd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties