Anderlecht trekt transfermarkt op, maar niet meer voor deze positie
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 4 reacties

Anderlecht wil geen rechtsachter meer halen tijdens de wintermercato

Anderlecht trekt transfermarkt op, maar niet meer voor deze positie
Foto: © photonews

Herman Van Holsbeeck heeft al aangegeven dat Anderlecht zich nog gaat versterken in januari. Vooral de verdediging zal deze keer aangepakt worden, maar voor één positie hebben ze hun plan laten varen.

Anderlecht richt al zijn pijlen op een bijkomende linksachter omdat Weiler nog steeds twijfelt aan Ivan Obradovic en ze een alternatief achter de hand willen hebben. Ook een linkse centrale verdediger staat op het lijstje. Eerder stond daar ook een rechtsback op, maar die is er afgehaald.

Paars-wit ziet dat Dennis Appiah er snel terug zal staan en ook Andy Najar zit op schema. Dat betekent wel dat die laatste vooral als rechtsachter gezien wordt. En met de jonge Emmanuel Sowah hebben ze nog een andere optie achter de hand. Eerder was er sprake van Laurent Jans van Waasland-Beveren, maar die piste werd verlaten.

Opportuniteit in de spits

René Weiler zou er ook nog graag een snelle spits bij hebben, maar daarvoor wachten ze af wat er op de markt beschikbaar is voor een degelijke prijs. De Brusselaars willen immers geen miljoenen op tafel leggen voor een extra bankzitter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties