Voorzitter Antwerpse supportersclub doet oproep: "Met z'n allen weer achter de club gaan staan"

Tim Bex
Tim Bex
| 66 reacties
Voorzitter Antwerpse supportersclub doet oproep: "Met z'n allen weer achter de club gaan staan"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is een hectische periode voor Royal Antwerp FC. De laatste weken kende de oudste club van het land verschillende tegenslagen, iets waar nu stilaan terug verandering in moet komen. De club moet terug op zoek gaan naar stabiliteit op alle mogelijke vlakken.

Het was te veel om te volgen de laatste tijd bij Antwerp: Bico werd aangesteld als sportief manager, maar vloog niet veel later al weer buiten, Gevaert stapte na nog geen maand alweer op bij Antwerp en Stijn Verhaegen, coördinator voor de onderbouw, werd ontslagen. Met als logische gevolg het protest van vele jeugdtrainers.

Maar na de woelige periode moet de rust nu stilaan terugkeren bij Antwerp. Na de vele geruchten over Stijn Vreven als nieuwe coach is Wim De Decker uiteindelijk aangesteld als hoofdtrainer en dat lijkt voorlopig zo te gaan blijven.

"Ik ben blij met de keuze voor De Decker", vertelt Julien De Ridder, voorzitter van supportersclub ASC Classics. "Ik heb geleerd geen druk te leggen op de nieuwe coaches, want het is een enorm zware taak om een ploeg als Antwerp te coachen."

Wim De Decker heeft hier zelf gespeeld en hij kent de spelers erg goed. Het is een goede keuze om hem aan te stellen als trainer - J. De Ridder

"De keuze voor De Decker is een goede zaak. Hij heeft zelf voor Antwerp gespeeld en kent de club en de spelers erg goed", gaat De Ridder verder. "Ik ken Wim vrij goed en zijn taak is nu om de rust terug te doen keren na de woelige periode."

"Wat Remacle betreft, ben ik ervan overtuigd dat De Decker de juiste beslissingen zal nemen. Hij moet dit onder vier ogen uitpraten met de speler en hem terug zijn kans geven als de tijd rijp is. Dan kan de speler terug met een clean sheet beginnen. Nu is het de taak van de club en de supporters om met z'n allen terug volledig achter Antwerp te gaan staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties