Kippenvel! Gepassioneerde speech van Ronaldo, vlak na het gewonnen EK, gaat nu pas de wereld rond... En je moét hem gezien hebben!

Timothy Collard
Timothy Collard
| 8 reacties
Kippenvel! Gepassioneerde speech van Ronaldo, vlak na het gewonnen EK, gaat nu pas de wereld rond... En je moét hem gezien hebben!

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Portugal kroonde zich afgelopen zomer tot het beste land van Europa. Cristiano Ronaldo en co wonnen dankzij een late goal van Eder het EK in Frankrijk. Na die match sprak Ronaldo zijn ploegmakkers toe in de kleedkamer, maar van de beelden was tot op heden geen spoor.

Daar kwam nu echter verandering in. De Portugese Voetbalbond gooide vrijdagagavond namelijk de beelden van de speech online. Daarin is te zien hoe een duidelijk geëmotioneerde Cristiano Ronaldo zijn ploegmakkers en de leden van de staf geïnspireerd toespreekt.

"De gelukkigste dag van mijn leven, ik zweer het op het leven van mijn zoontje"

Cristiano Ronaldo

"Dit is de gelukkigste dag van mijn leven. Ik heb vandaag al drie of vier keer moeten huilen, mijn broer heeft me zelfs al gezegd om het rustig aan te doen. Maar dat gaat niet... Vergeet al die landstitels, vergeet de Champions League. Dit is de trofee die ontbrak. Dít is de gelukkigste dag van mijn leven, ik zweer het op het leven van mijn zoontje", aldus Ronaldo.

De volledige speech van CR7 kan u hieronder bekijken. Eerlijk? Het is de moeite, van de eerste tot de laatste seconde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties