Discutabele strafschop voer voor discussie, Kortrijk heel kwaad: "We zijn bestolen"
Timothy Collard
Timothy Collard
| 20 reacties

Discutabele strafschop voer voor discussie, KV Kortrijk heel kwaad: "We zijn bestolen"

Discutabele strafschop voer voor discussie, Kortrijk heel kwaad: "We zijn bestolen"
Foto: © Photonews

De wedstrijd tussen Waasland-Beveren en KV Kortrijk eindigde op een gelijkspel, maar na het laatste fluitsignaal was er voldoende stof om over na te praten. De late - en tevens lichte - strafschop die Boljevic kreeg nadat Saadi zich breed maakte, was hét gespreksonderwerp.

“Het was zeker geen strafschop, ik denk dat dat duidelijk is en dat iedereen het ook heeft gezien”, aldus doelman Thomas Kaminski na afloop van de partij. “Maar oké, de scheidsrechter legde de bal op de stip en zo werd het toch nog 1-1.”

De dader van dienst – Idriss Saadi – kon zijn ogen niet geloven toen scheidsrechter Wouters een penalty gaf. “Ik beging tijdens die fase absoluut geen fout”, aldus de aanvaller. “We voelen ons bestolen”, voegde Saadi er zelfs nog aan toe.

"Ik stond ver weg van die fase"

Waasland-Beveren-trainer Janevski kwam ook kort terug op de fase. “Of het een penalty was? Ik stond ver weg van die fase, eerlijk gezegd. Ik weet niet of er al dan niet contact was, ik zou de beelden moeten bekijken”, hield de trainer van de thuisploeg zich op de vlakte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties