Hoe moet het verder met Westerlo? "We zitten in een lastig parket" en "Iedereen moet 10 procent beter doen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 2 reacties
Hoe moet het verder met Westerlo? "We zitten in een lastig parket" en "Iedereen moet 10 procent beter doen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de trainerswissel Peeters-Mathijssen boekte Westerlo al snel een 6 op 6 tegen Anderlecht en W-Beveren. Nu wachten de Kemphanen alweer zes wedstrijden op een driepunter. Hoe moet het nu verder?

"De scherpte ontbrak vandaag", reageerde verdediger Hervé Matthys na het 5-0-verlies bij KV Oostende. "Bij de derde tegengoal stonden we gewoon niet op te letten. We moeten de koppen nu bij elkaar steken. Iedereen moet tien procent meer van zichzelf geven."

Ik had de pech dat de bal afremde, dat geluk kenden zij wel

Benji De Ceulaer

Voorin konden de Kempenaars weer rekenen op Benji De Ceulaer, die op slag van rust een dot van een kans liet liggen. "De eerste helft speelden we niet slecht. En dan die kans van mij... (zucht) De doelman kwam wild uit, ik wist dat hij zou springen. De bal onder hem schuiven was de beste keuze."

"Ik had de pech dat hij wat afremde. Dat geluk kenden zij wel in de tweede helft toen een bal onder Koen (Vanlangendonck, red.) doorschoof. Zo keer je met vijf tegengoals naar huis. Ach, we zitten gewoon in een lastig parket. Daar moeten we zien uit te komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties