Deschacht geeft toe: "Je mag ermee lachen, want ik lach er zelf mee"

Redactie
| 6 reacties
Deschacht geeft toe: "Je mag ermee lachen, want ik lach er zelf mee"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Olivier Deschacht ligt al een tijdje onder vuur omwille van zijn aandeel in een gokaffaire. Broer Xavier zou met het account van Olivier op wedstrijden van Anderlecht hebben gegokt. Deschacht hield zijn onschuld de voorbije weken staande en gelukkig is er tussendoor ook nog tijd voor vertier.

Zo kroonde Deschacht zich onlangs nog tot speler met de meeste wedstrijden in het shirt van Anderlecht. De verdediger verbrak het record van Paul Van Himst (566 wedstrijden, nvdr.). Of dat een standbeeld verdient? “Ja!”, dachten ze bij de mannen van Play Sports.

Standbeeld zonder hoofd

Acteur Rik Verheye (Jay Vleugels uit Callboys, nvdr.) ging op pad en bokste speciaal voor Deschacht een speciaal standbeeld in elkaar. Verheye kocht een soort van paspop, voorzag die van een paars likje verf, maar een hoofd was er dan weer niet…

Al had Verheye daar een goede reden voor. “Waarom is de kop er af, Olivier? Wat doe je als je scoort?” “Dan ben ik mezelf niet, hé”, repliceerde Deschacht. “Als ik de beelden terugzie, zap ik weg. Ik geef het toe: je mag ermee lachen, ik lach er zelf ook mee”, lachte de verdediger van paars-wit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties