Reactie Kristinsson laat niets aan het toeval over in Gent, maar moet wel één belangrijke pion missen

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Kristinsson laat niets aan het toeval over in Gent, maar moet wel één belangrijke pion missen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Deze week staat er in België opnieuw bekervoetbal op het menu. Sporting Lokeren trekt na de belangrijke 1-0 thuiszege tegen Sint-Truiden naar de Ghelamco Arena om AA Gent te bekampen. Kristinsson zal zijn beste ploeg opstellen, maar moet één belangrijke speler missen.

Koen Persoons zal er alvast niet bij zijn tegen AA Gent. De middenvelder werd tegen STVV vroegtijdig gewisseld. "Koen heeft een kleine contractuur in zijn hamstring. HIj is zeker out voor de match in Gent", aldus Runar Kristinsson.

Persoons zal er niet bij zijn tegen Gent

En er zijn nog wat zorgen voor de Lokeren-trainer. "Guus (Hupperts) is op zijn heup gevallen, maar ik denk niet dat het zo erg is. Het was eigenlijk ook niet de bedoeling om De Sutter een volledige match te laten spelen. We kampen dus met wat blessureleed."

Kristinsson laat alvast niets aan het toeval over in de Oost-Vlaamse bekerclash. "De beker is zeker belangrijk voor ons. Ik zal mijn beste ploeg opstellen in Gent. Die drie punten tegen STVV zijn heel belangrijk voor het vertrouwen. Hopelijk helpt dit ons vooruit", besluit de IJslander.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties